Skip to main content

Popkoor KGC

Koor Groot Colmschate

Zingen
is
opladen

Zingen maakt blij

Zingen houdt je jong, geeft energie en het werkt nog helend ook. Wij zijn een gemengd koor van ongeveer 60 leden dat gaat voor kwaliteit en met onze eigen zevenkoppige band hebben we al menig optreden verzorgd. Naast kwaliteit zijn enthousiasme en lol ook belangrijke elementen binnen ons koor. Onze optredens zijn dynamisch, want wij vinden dat het naast goed klinkend ook leuk moet zijn om naar te kijken. We maken er een ’show’ van.

Naast deelnames aan (internationale) korenfestivals en diverse kleine optredens verzorgen we periodiek een avondvullende show/concert programma. Met een breed repertoire op niveau wordt wekelijks in De Fontein in Deventer gedisciplineerd gerepeteerd aan popstukken die voor alle stemmen uitdaging bieden.

Het popkoor KGC (Koor Groot Colmschate) is 1 maart 1984 opgericht. In de ruim 35 jaar dat dit koor inmiddels bestaat is het uitgegroeid tot een begrip in Deventer en omstreken. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Wil jij lekker en op niveau zingen, begeleid door een uitstekende band en dito dirigent? Kom eens vrijblijvend meezingen en geniet van onze dynamische groep enthousiastelingen.

Een greep uit onze optredens

Wij zingen in dit koor:

Leo de Rijk

Leo de Rijk

Bas

Zingen is al jarenlang mijn hobby. Het is erg leuk om samen met een grote koor een mooi optreden te geven. Ook is een avondje zingen bijzonder ontspannend. Tot slot is het erg gezellig bij popkoor KGC.

Rina van Vilsteren

Alt

Zingen is een avond aan de oplader, hoofd leegmaken op een gezellige en ontspannen manier.

Gorrit Smit

Tenor

Ik had nooit gedacht dat ik zingen zo leuk en ontspannend zou vinden. En dat nog wel in een koor!

Anja Rozeboom

Sopraan

Zingen bij KGC betekent voor mij ontspanning, vreugde en vrijheid, emotie en energie. Het groepsgevoel, dat is de kern van ons koor.

Enkele koorleden