Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
  • deventer1
  • koor zijkant
  • koorfoto+band
  • band
  • DOP 2014

Dirigent

Daphne Luth (1973) leidt de repetities en dirigeert popkoor KGC tijdens de optredens.
Zij studeerde af aan de opleidingen Muziektherapie en Docent Muziek van het ArtEZ Conservatorium in Enschede.

Haar belangstelling voor koordirectie werd gewekt toen ze tijdens de opleiding tot Docent Muziek lessen slagtechniek ontving van Kees Stolwijk en tijdens het examenjaar het vak 'Muziekproductie' moest voldoen dat onder meer bestond uit het schrijven en vervolgens instuderen van een koorarrangement. Dat was wel heel mooi om te doen! ☺

Sinds die tijd probeert Daphne op diverse manieren haar vaardigheden als muzikaal begeleider van groepen en dirigent van koren uit te breiden.
Naast de werkzaamheden voor popkoor KGC, werkt zij als repetitiepianist voor multicultureel koor IntervOcaal in Enschede, dirigeert popkoor Care for Music uit Eibergen en is als muziekdocent en stagebegeleider verbonden aan de opleidingen Maatschappelijke Zorg en Pedagogisch Werk van het ROC van Twente in Almelo.

Met oud-collega's verzorgt Daphne onder de naam 'Charming Music' gemiddeld 1x per maand een optreden in een verzorgings- of verpleeghuis; als trio brengen zij een breed muzikaal repertoire voor 'de ouderen van nu'.

Websites:
IntervOcaal
Care for Music
Roc van Twente
Charming Music